Voor particulieren

Wij verzorgen de complete afwerking van uw huis, binnen en buiten!

Uw huis van buiten in nieuwstaat!

Uw huis doorstaat weer en wind en verdient het om goed onderhouden te worden. Door elke vijf jaar uw huis te voorzien van een nieuwe verflaag blijft uw huis goed beschermd tegen de invloeden van de natuur.

Wij realiseren uw persoonlijke sfeer in het interieur

Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van interieurafwerking en elke ruimte in huis vraagt om een eigen sfeer en aanpak. U kunt bijvoorbeeld de wanden van uw woonkamer laten verven, pleisteren of behangen en dat kan in vele kleuren, in diverse stijlen en verschillende soorten materialen. Met onze ervaring kunnen wij u helpen bij het realiseren van uw persoonlijke interieurwensen.

Alleen topkwaliteit materialen

Wij werken uitsluitend met materialen van topmerken. Hierdoor bent u verzekerd van een jarenlange robuuste afwerking en bescherming van uw huis. Om tot de juiste keuze van materialen te komen, helpen onze vakspecialisten u graag verder.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Wij staan u graag te woord om uw vragen of wensen door te spreken.
U kunt ons bereiken via 010 4832373 of laat een bericht achter via ons contact formulier. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.